Lekker op een toastje, de boterham of bij je havermoutontbijt!

Suikervrije bosbessenjam met chiazaad

Gang Bijgerecht

Ingrediënten
  

  • 200 gr blauwe bosbessen
  • 2 eetlepels chiazaad
  • 2 Medjoul dadels (kan worden vervangen door stevia)

Instructies
 

  • Ontpit de dadels.
    2 Medjoul dadels
  • Pureer de blauwe bosbessen met het chiazaad en de ontpitte dadels of gebruik stevia ipv dadels om te zoeten.
    200 gr blauwe bosbessen, 2 eetlepels chiazaad, 2 Medjoul dadels
  • Doe alles in een potje en zet 1 uur in de koelkast.
  • Klaar!

Notities

Je kan deze jam ongeveer een weekje in de koelkast bewaren of invriezen voor later, wanneer het bessenseizoen voorbij is.
Trefwoord bosbessen, jam, suikervrij

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.