Lekker op een toastje, de boterham of bij je havermoutontbijt!

Suikervrije bosbessenjam met chiazaad

Gang Bijgerecht

Ingrediënten
  

  • 200 gr blauwe bosbessen
  • 2 eetlepels chiazaad
  • 2 Medjoul dadels (kan worden vervangen door stevia)

Instructies
 

  • Ontpit de dadels.
    2 Medjoul dadels
  • Pureer de blauwe bosbessen met het chiazaad en de ontpitte dadels of gebruik stevia ipv dadels om te zoeten.
    200 gr blauwe bosbessen, 2 eetlepels chiazaad, 2 Medjoul dadels
  • Doe alles in een potje en zet 1 uur in de koelkast.
  • Klaar!

Notities

Je kan deze jam ongeveer een weekje in de koelkast bewaren of invriezen voor later, wanneer het bessenseizoen voorbij is.
Trefwoord bosbessen, jam, suikervrij
Please follow and like us:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.